35 JAAR GENIETEN


GEZELLIGHEID, EEN WARM ONTHAAL EN LEKKER ETEN TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS MAKEN VAN SPORK FOOD CAFÉ EEN WAAR BEGRIP IN DE STREEK

‘Alles mag, niets moet’ was het motto van wijlen patron Johan Cox en het team van deze populaire eetgelegenheid gaat daar nu al vijfendertig jaar trouw mee aan de slag.

No-nonsense dus, en dat merk je zowel in het heerlijk ouderwetse interieur met de allures van een bruin stamcafé, als in de ruime keuze Frans-Belgische specialiteiten die steevast in royale porties op tafel verschijnen. Kreeft en côte à l’os worden hier even goed gesmaakt als een fijne salade of pasta.

Reserveren doe je niet, even wachten met een keuze uit het wijnboek dat bulkt van de Franse, Spaanse en Italiaanse topwijnen dan weer wel. Nog meer troeven zijn de huiselijke sfeer, het rustige terras, de open haard en de decoratie die telkens aangepast wordt aan de tijd van het jaar.

Ook de landelijke ligging vlakbij het circuit van Zolder is bijzonder. Tel daarbij de jaarlijkse vermeldingen in Gault & Millau en Culinaire Ambiance en je weet dat je hier helemaal goed zit.

Spork-Team

Food that
will make you
howl